Esports B92.net

RUR StarCraft 2 turnir na Games.con 2017 – prijavite se!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

nikola savić klan rur
Podeli

Kako je StarCraft 2 nedavno postao f2p, ovo je prava prilika da jedan od najtežih, ali i najlepših esportova dobije i svoj turnir u Beogradu! Originalni esport i najpopularnija strategija današnjice će na Games.conu imati svoj turnir u organizaciji Klan RUR-a na specijalnoj Blizzard Areni.

RUR StarCraft 2 turnir će se odražti u okviru Blizzard Arene. Planiran je za drugi dan festivala, odnosno u subotu 16. decembra. Broj igrača je ograničen na 16, tako da požurite sa prijavama! Ukoliko interesovanje prevaziđe ovaj broj, održaćemo onlajn deo turnira vikend pre Games.cona.

Nagradni fond turnira je 200 evra! Od čega pobedniku ide 150 evra, dok će drugoplasirani osvojiti 50 evra.

Kotizacija za turnir iznosi 500 dinara, i ona se takođe računa i kao trodnevna ulaznica za ceo Games.con festival!

Kako biste se prijavili, potrebno je da izvršite uplatu i zatim popunite formular na ovom linku.

Prijave traju do 8. decembra.

Uplata se vrši sa sledećim podacima:

Ime i prezime: Vaše ime i prezime
Svrha uplate: Games.con StarCraft 2 turnir
Primalac: Magic Sparrow, Beograd
Broj računa: 160-458299-57

Format turnira biće 4×4 grupe sa GSL sistemom, i zatim Top 8 plej-of. Mečevi u grupama biće bo3, dok će se plej-of igrati bo5. Prve svake partije igrači biraju po jednu mapu za banovanje i one se neće igrati u tom duelu, a svaku sledeću mapu nakon prve bira gubitnik. Mape koje će se igrati biće objavljene naknadno.

Starcraft 2

SC2 šampion sveta ByuN se nije plasirao na BlizzCon 2017!

Aktuelni StarCraft 2 šampion sveta i jedan od najboljih Terran igrača u istoriji ove igre, “ByuN” Hyun Woo, nažalost neće braniti tu titulu na BlizzCon 2017, jer nije uspeo da sakupi dovoljno WCS poena kako bi se našao u top 8 igrača iz Južne Koreje koji idu na BlizzCon svetsko prvenstvo.

Starcraft 2 ponedeljak 18.09. 13:05 Komentara: 4

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0