IEM XII Šangaj – StarCraft 2: počinje Top 8

Završila se grupna faza StarCraft 2 turnira na IEM XII u Šangaju, i videli smo neke zaista uzbudljive partije i iznenađujuće rezultate.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Petak, 28.07.2017.

17:45

IEM XII Šangaj – StarCraft 2: počinje Top 8

Svakako najveća zvezda turnira je domaća nada, iAsonu. Kinez je u svoj grupi uspeo da pobedi i izbaci čak dva ovogodišnja GSL šampiona. Pao je aktuelni GSL šampion GuMiho, a zatim je u revašu protiv Statsa uspeo da pobedi sa 2-1 u jednoj od najuzbudljivijih serija koje smo imali prilike da vidimo poslednjih meseci.

U Terran grupi smrti, grupi D, dalje su prošli iNnovatioN i ByuN, koji je nekako uspeo da izbaci svog dugogodišnjeg saigrača iz tima Marua, i pored velikog broja grešaka koje je pravio u tom duelu.

ByuN će u top 8 imati poprilično otvorena vrata ka finalu, imajući u vidu da će igrati protiv Zergova protiv kojih ima tradicionalno sjajne rezultate uz pomoć njegovih neverovatnih Reaper otvaranja.

Jedan od simpatičnijih trenutaka dana je bio njihov pozdrav pre meča, kada je ByuN pomalo “trampovski” izvukao ruku Maru Mečevi top 8 se nastavljaju kasno noćas, odnosno sutra rano ujutru po našem vremenu, počev od 4h sa duelom TY i iAsonu, a ceo bracket možete videti na slici ispod. Sve mečeve možete pratiti na ESL StarCraft 2 Twitch kanalu – www.twitch.tv/esl_sc2 gde će vam domaćini biti svi velikani StarCraft 2 scene kastera, Rotti, ToD, Artosis, PiG i drugi.

Nagradni fond turnira je 25 000 dolara i 7500 WCS poena.
Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: