Esports B92.net

PtitDrogov nesportski potez na DreamHacku u Valensiji

Drugog dana DreamHacka u Valensiji gledali smo gomilu odličnih StarCraft 2 partija u okviru WCS Valensija, ali nažalost desilo se i nešto što ne volimo često da vidimo, pogotovo na najvećim turnirima gde bi igrači trebalo da se ponašaju maksimalno profesionalno i na visokom nivou.

nikola savić klan rur
Podeli

Korejski Zerg TRUE je pobedio u osmini finala PtitDrogoa sa 3-1, i u skladu sa manirima i dobrom praksom prišao je nakon partije do mesta gde je sedeo Drogo, kako bi mu pružio ruku da se pozdrave. Međutim, Drogo ga je samo sa gađenjem pogledao, nešto progunđao i okrenuo se, ostavivši ruku TRUE-a da visi u vazduhu naočigled publike i voditelja.

True se samo nasmejao i nastavio dalje do bine kako bi odradio pobednički intervju. Ceo incident možete videti na snimku ispod.

Ipak, Drogo je nakon toga malo ohladio glavu, shvatio šta je uradio i javno se izvinio i čestitao True na pobedi i partijama preko Tvitera.

Rekao je da ga je bes preovladao jer se naporno spremao za ovaj događaj i da su mu Hydre često dolazile glave i dok se pripremao i sada protiv Truea, zbog čega je izgubio takt i poneo se kako se poneo.

Lepo je kada igrači stanu iza svojih postupaka i izvine se zbog njih, i razumemo da bes i emocije nekada mogu da preovladaju, ali igrači koji sebe smatraju profesionalcima moraju tako da se ponašaju i van same igre.

StarCraft 2 WCS Valensija se nastavljla danas sa mečevima Top 8 faze, i možete ga pratiti uživo na kanalu www.twitch.tv/starcraft

Izvor: Klan RUR

Starcraft 2

SC2 šampion sveta ByuN se nije plasirao na BlizzCon 2017!

Aktuelni StarCraft 2 šampion sveta i jedan od najboljih Terran igrača u istoriji ove igre, “ByuN” Hyun Woo, nažalost neće braniti tu titulu na BlizzCon 2017, jer nije uspeo da sakupi dovoljno WCS poena kako bi se našao u top 8 igrača iz Južne Koreje koji idu na BlizzCon svetsko prvenstvo.

Starcraft 2 ponedeljak 18.09. 13:05 Komentara: 4

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu