Esports B92.net

Pratite turnir poznatih StarCraft 2 komentatora

Produkcijska kuća ESL, portal EsportsEarnings i platforma Matcherino od danas (30. jun) pa u narednih 10 dana organizuju veoma zanimljiv StarCraft 2 turnir sa nesvakidašnjom ekipom takmičara.

nikola savić klan rur
Podeli

Naime, umesto igrača, gledaćemo najpoznatije StarCraft 2 komentatore na delu. Tu je čuveni Artosis, tu su Tod i Rotti, BaseTradeTV duo Rifkin i Zombiegrub, InControl, Wardi, Pig i mnogi drugi. Jedino nam fale braća Tastelss i Day9 da bi ovaj turnir bio zaista epskih proporcija, ali oni nažalost nisu na listi učesnika iz nepoznatih razloga.

Trenutni nagradni fond turnira je oko 6000 dolara, ali su donacije preko platforme matcherino još uvek otvorene, tako da nagrade mogu ići i do 10 000 dolara.

Ukupno 16 komentatora-igrača podeljeno je u 4 grupe, čije sastave možete videti ispod. Igraće se GSL sistem grupa i nakon toga top 8 single elimination bracket.

Mečeve možete pratiti na kanalu www.twitch.tv/esl_sc2 od 18h po našem vremenu ovog i narednog vikenda. Ovog vikenda igraju se mečevi grupa A, B i C (petak, subota i nedelja po jedna grupa), dok se sledećeg petka igra gupa D, zatim četvrtfinala u subotu, i onda velika Top 4 završnica u nedelju.

Sastavi grupa:

Izvor: Klan RUR

Starcraft 2

SC2 šampion sveta ByuN se nije plasirao na BlizzCon 2017!

Aktuelni StarCraft 2 šampion sveta i jedan od najboljih Terran igrača u istoriji ove igre, “ByuN” Hyun Woo, nažalost neće braniti tu titulu na BlizzCon 2017, jer nije uspeo da sakupi dovoljno WCS poena kako bi se našao u top 8 igrača iz Južne Koreje koji idu na BlizzCon svetsko prvenstvo.

Starcraft 2 ponedeljak 18.09. 13:05 Komentara: 4

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu