Umesto pevaljki, na trgu u Tajpeju za novi godinu esport mečevi

Zamislite na Trgu republike StarCraft 2 partiju za novu godinu?

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 31.12.2018.

16:04

Umesto pevaljki, na trgu u Tajpeju za novi godinu esport mečevi

Da je Azija daleko ispred svih kada je esport u pitanju i nije neka novost, znamo da se na dalekom istoku esport upleo mnogo dublje u sve pore života nego što je to ovde kod nas, ali nas uvek iznova iznenade neke nove stvari koje nam pokazuju dokle je sve to u stvari stiglo.

Večeras kao jedan deo novogodišnjeg programa na trgu isped Gradske većnice Tajpeja, glavnog grada ostrva Tajvan, će se umesto pevača i sličnog programa, pred publikom odigrati dva revijalna esport duela.

Prvi meč će igrati svetski Hearthstone prvak tom60229 protiv igrača Have, dok će drugi duel biti u StarCraft 2, gde će jedan od ljubimaca svetske publike, poznati "cheese" igrač Has, igrati protiv njegovog tajvanskog sunarodnika Sen.

Oba meča će biti bo5, a u trenutku pisanja ove vesti nismo uspeli da saznamo da li će biti moguće negde onlajn pratiti ove mečeve, tako da ako možda znate, javite nam!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: