Sc2: Rogue ubedljivo do titule u Katovicama

U vikendu iza nas završen je jedan od najvećih i po mnogima najboljih StarCraft 2 turnira svih vremena, po gotovo svim parametrima, sjajna produkcija, vrhunski kasteri, epske partije, velika gledanost i nagradni fond od 400 000 dolara.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 05.03.2018.

10:09

Sc2: Rogue ubedljivo do titule u Katovicama

Izvor: Klan RUR

Na kraju, do velikog finala i borbe za direktno mesto na BlizzConu stiglu su prvak sveta Zerg Rogue i Protoss Classic. Kada je bilo napotrebnije, Rogue je svima pokazao zašto je aktuelni prvak sveta i zapušio usta svakom ko ga je proteklih meseci prozivao da je “patch Zerg”, odnosno da je osvojio BlizzCon 2017 samo zato što se odlično snalazio na tada aktuelnom patchu, koji je odgovarao njegovom stilu za Zergovima.

Odavno nismo videli u StarCraft 2 svetu jedno ovako ubedljivo finale, štaviše, poslenjih godina smo često gledali bo7 finala u svih sedam mapa, ali je Rogue prosto bio dominantan i nije dao Classicu šansu da bilo šta uradi. Možda finale pre finala bio je meč polufinala između Roguea i Marua, gde je jedan od najboljih svetkih Terrana otvorio sa 2-0 pobedama na Acid Plant i Neon Violet Square, ali je onda Rogue stisnuo zube i zasluženo sebi izborio put do finala i titule šampiona u Katovicama, koja je i nezvanična titula “prolećnog” prvaka sveta u StarCraft 2.

Za ovu titulu je pored mesta na BlizzCon 2018 i mogućnosti da brani titulu, dobio i pozamašan ček na 150 000 dolara, koliko pripada prvaku. Ukoliko ste propustili veliko finale juče, možete pogledati VOD ispod. Watch Starcraft II - Rogue [Z] vs. Classic [P] - GRAND FINAL - IEM Katowice 2018 from ESL_SC2 on www.twitch.tv

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: