Podržite Nation Wars V kupovinom specijalnih predmeta u Sc2

Prva faza petog po redu najvećeg nacionalnog StarCraft 2 takmičenja se nedavno završila, i u petak nas očekuje nastavak Nation Wars V, sa mečevima grupne faze.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 28.03.2018.

16:12

Podržite Nation Wars V kupovinom specijalnih predmeta u Sc2

Izvor: Klan RUR

Videli smo neke sjajne i nezaboravne momente, kao što je Neebov Mothership “rush”, kada je teleportovao celu svoju vojsku u sred baze bugarskog igrača. Doduše, zbog odličnih partija Neeba, još uvek čekamo da Avilo napravi svoje prve korake, ali verujemo da ćemo uskoro i njega videti u akciji.

Nation Wars je ove godine veći nego ikada, i zahvaljujući War Chestu, nagradni fond je dostigao 50 000 dolara, ali može da raste i dalje. Organizator turnira, francuska produkcija kuća Ogaming, se udružila sa Blizzardom i od večeras u igri imamo specijalne Nation Wars portrete, emotikone i sprejeve, koje možete pazariti i tako direktno podržati Nation Wars i dalje povećati nagradni fond.

Neke od portreta možete videti na slici iznad, ali ih detaljno i lepo sve možete videti u igri, pa ukoliko vam se sviđaju i uživate u Nation Wars partijama, što da ne – kupite ih! U trenutku dok ovo pišemo, nagradni fond je već povećan za 6500 od planiranih dodatnih 10 000 dolara, tako da će sasvim sigurno kranji nagradni fond biti čak 60 000 dolara!

Vašu podršku možete pokazati na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: