OW RUR turnir, Reboot Infogamer – 3000e nagradni fond!

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na Reboot Infogamer festival u Zagrebu, koji će se održati od 21. do 26. novembra na Zagrebačkom Velesajmu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 15.11.2017.

11:25

OW RUR turnir, Reboot Infogamer – 3000e nagradni fond!

U okviru njega veliki deo činiće RUR Esports Arena, na kojoj će se tokom trajanja festivala održati četiri velika esports turnira u igrama Heroes of the Storm, Dota 2, Hearthstone i Overwatch.

Nagradni fond za Overwatch turnir biće 3000 EUR u robnim i novčanim nagradama*, i on će se održati u četvrtak, 23.11.

Ukupno osam ekipa boriće se tog dana za deo ovog kolača, a koje će to ekipe biti, saznaćemo ovog petka u otvorenim kvalifikacijama.

Timovi iz čitavog regiona su pozvani da učestvuju, a ukoliko želite i sami da nađete ekipu za tim, probajte na Discord serveru naših drugara iz Overwatch Adria.

Kvalifikacije će biti održane u petak 17.11, počev od 16h, a vašu ekipu možete prijaviti na ovom linku. Prijave su otvorene do petka u 12h.

Kapiteni/predstavnici svih ekipa su dužni da budu prisutni na Overwatch Adria Discord barem 20 minuta pre početka kvalifikacija. Broj prijavljenih ekipa je ograničen na 32, zato požurite da zauzmete svoje mesto u kvalifikacijama. Format kvalifikacija će biti određen na osnovnu broja prijavljenih ekipa.

Sva pitanja možete postaviti na mejl adresi owadria@owadria.org

*Za nagrade, koje će biti u robnim i/ili novčanim nagradama, garantuje Reboot Infogamer festival.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: