Dženifer Lopez ulaže u esports Overwatch tim!

Da, dobro ste pročitali naslov, svetski poznata zvezda i pop pevačica rešila je da uloži svoj novac u esport, odnosno u tim NRG.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 29.09.2017.

15:27

Dženifer Lopez ulaže u esports Overwatch tim!

Ona se pridružila NBA legendi, Šakil O’Nilu, koji je već od ranije jedan od vlasnika esport organizacije NRG. Oni su kupili svoje mesto u dugo očekivanoj Overwatch ligi, i izabrali grad San Francisko kao grad domaćin njihovog tima. Tu je i Maršown Linč, zvezda američkog fudbala, koji je takođe uložio u ovaj projekat.

Svi zajedno su učestvovali u snimku povodom predstavljanja sastava koji će braniti boje ovog tima i San Franciska u Overwatch ligi, i to je ovih osam igrača: dhaK, Danteh, IDDQD, Super, Babybay, Sleepy, Nomy i Sinatra.

Podsećamo, mesto u prvoj sezoni Overwatch lige košta pozamašnih 15 miliona dolara i predstavlja neku vrstu prestiža, tako da nije ni čudo što vidimo silne poznate ličnosti da ulažu, pored tradicionalih esport sastava.

Više detalja o Overwatch League možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: