Esports B92.net

Dženifer Lopez ulaže u esports Overwatch tim!

Da, dobro ste pročitali naslov, svetski poznata zvezda i pop pevačica rešila je da uloži svoj novac u esport, odnosno u tim NRG.

nikola savić klan rur
Podeli

Ona se pridružila NBA legendi, Šakil O’Nilu, koji je već od ranije jedan od vlasnika esport organizacije NRG. Oni su kupili svoje mesto u dugo očekivanoj Overwatch ligi, i izabrali grad San Francisko kao grad domaćin njihovog tima. Tu je i Maršown Linč, zvezda američkog fudbala, koji je takođe uložio u ovaj projekat.

Svi zajedno su učestvovali u snimku povodom predstavljanja sastava koji će braniti boje ovog tima i San Franciska u Overwatch ligi, i to je ovih osam igrača: dhaK, Danteh, IDDQD, Super, Babybay, Sleepy, Nomy i Sinatra.

Podsećamo, mesto u prvoj sezoni Overwatch lige košta pozamašnih 15 miliona dolara i predstavlja neku vrstu prestiža, tako da nije ni čudo što vidimo silne poznate ličnosti da ulažu, pored tradicionalih esport sastava.

Više detalja o Overwatch League možete pročitati ovde.

Overwatch

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Overwatch: Doomfist prvi utisci

Doomfist je prošle nedelje konačno stigao na Overwatch PTR i tokom vikenda smo imali prilike da ga isprobamo i sa vama podelimo rane utiske o verovatno najiščekivanijem heroju do sada!

Overwatch ponedeljak 10.07. 18:10 Komentara: 0
strana 1 od 8 idi na stranu