Esports B92.net

Novi nagoveštaji da Doomfist uskoro stiže u Overwatch

Overwatch karakter i negativac Doomfist postao je praktično meme u Overwatch zajednici igrača, jer se njegov dolazak i lov na tragove koji to nagoveštavaju razvlači već gotovo više od pola godine.

Nikola Savić klan rur
Podeli

Ipak Doomfista i dalje nema kao igrivog karaktera, ali niko ne sumnja u to da nam on dolazi u igru. Najnoviji tragovi o njegovom postojanju su iskopani u fajlovima za patch 1.13, koji se već uveliko nalazi PTR serverima, odnosno na test serverima.

Na Battle.net forumima korisnik bax42 je otkrio da se u fajlovima sa izveštajem o krešovanju igre pominju dve zanimljive stvari, od kojih je svakako najzanimljivije ime pomenutog Doomifsta, što je opet izazvalo buru među fanovima i nadanje da ćemo ga videti možda već ovog leta.

Druga stvar koja se pominje u fajlu su “Summer Games”, što je najverovatnije asocijacija na novi sezonski događaj koji ćemo imati u igri tokom leta, slično prošlogodišnjim letnjim igrama u Overwatchu.

Ostaje nam samo da pratimo nagađanja na Redditu/forumima i čekamo zvanično saopštenje Blizzarda.

Izvor: Klan RUR

Overwatch

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Overwatch: Doomfist prvi utisci

Doomfist je prošle nedelje konačno stigao na Overwatch PTR i tokom vikenda smo imali prilike da ga isprobamo i sa vama podelimo rane utiske o verovatno najiščekivanijem heroju do sada!

Overwatch ponedeljak 10.07. 18:10 Komentara: 0
strana 1 od 8 idi na stranu