Esports B92.net

Kungarna vraća svoj Overwatch tim

Izgleda da je Blizzardova ideja oživljavanja takmičarske Overwatch scene na zapadu urodila plodom. Prošlo je samo nekoliko dana od objavljivnja Overwatch Contendersa a Kungarna je već vratila svoje igrače koji se trenutno spremaju za nastavak svojih uspeha posle pauze koja je trajala nekoliko meseci.

Mihajlo Antić KlanRUR
Podeli

Početkom Februara, Kungarna i Splyce su se spojili pod Splyce, ali nažalost nisu uspeli da ostvare velike uspehe.

Američki tim Kungarna je postao relevantan posle drugog mesta na Zimskim Premijer Kvalifikacijama sa kompozicijom koja se sastojala od četiri tenka. Na sledećim mečevima nisu ponovili svoje uspehe pa su na glavnom turniru završili sedmi od osam mesta.

Posle nekog vremena Kungarna se raspao na pola.Igrači Ajax, ConnorJ i b1am su prešli u TSM, a ostala tri igrača se spojila sa Splyce. Ni jedan od timova nije napravio zavidne rezultate. TSM nije ni uspeo da nađe sve igrače a Splyce je napravio neprimetne rezutate na malim turnirima.

Uz Overwatch Contenders koji pravi put do uspeha za dobre timove, Kungarna žele da se vrate jači nego ikada.

Evo nove postave koja će igrati za Kungarna:

Igrači:

  • Andrej “babybay” Francisty (DPS)
  • Michael “mykL” Padilla (Flex)
  • Aaron ”Bischu” Kim (Flex)
  • Luis “iRemix” Galarza (Tenk)
  • Dusttin “Dogman” Bowerman (Support)
  • Mark “Pookz” Rendon (Support)


Osoblje:
  • David “dpei” Pei (Trener)
  • Matthew “Bloxi” Kimble (Anaritičar)


Izvor: KlanRUR

Overwatch

Počeo Overwatch League – najveći esport projekat do sada!

Od kako je pre više od godinu dana najavljena, Overwatch liga je prethodne noći konačno i zvanično počela. Nakon meseci spekulacija i najava, raznih informacija i misinformacija o ovom najambicioznijem do sada esport projektu, napokon smo imali priliku da ispratimo prve mečeve i na taj način potvrdimo – Overwatch liga je stigla!

Overwatch četvrtak 11.01. 14:15 Komentara: 1

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Overwatch: Doomfist prvi utisci

Doomfist je prošle nedelje konačno stigao na Overwatch PTR i tokom vikenda smo imali prilike da ga isprobamo i sa vama podelimo rane utiske o verovatno najiščekivanijem heroju do sada!

Overwatch ponedeljak 10.07. 18:10 Komentara: 0
strana 1 od 9 idi na stranu