Esports B92.net

Šta je Overwatch Contenders?

Overwatch Liga je od strane Blizzarda bila najavljena za vreme Blizzcona,ali od tada je vrlo malo pričano o njoj.Bez velike lige mnoge organizacije raspuštaju svoje timove jer nema velikih nagrada i turnira za koje se isti mogu takmičiti.Sve u svemu takmičarska scena nije u najboljem stanju.

Mihajlo Antić KlanRUR
Podeli

Tu nastupa Overwatch Contenders.

Naime OC je turnir koji će se održati u slično vreme na dva različita regiona (Severna Amerika i Evropa).OC je otvorenog tipa pa ukoliko imate tim i želite ta se oprobate,imate priliku da to i uradite preko oficijelne stranice.Ukoliko stignete do vrha i osvojite ovaj turnir,čeka vas novčana nagrada od 50,000 dolara i mesto u offline playoff-u.Za osvojeni playoff će novčana nagrada će biti duplo veća i iznositi 100,000 dolara po regionu.

Ovakva nagrada nije velika u poređenju sa ostalim velikim turnirima u drugim igrama,ali novac nije glavni motiv igračima.Igračima je bitna organizacija koja stoji iza njih a nema boljeg načina da nekoj od organizacija dokažete kao dobar tim nego da dobro prođete na ovakvom turniru.

Ovakav potez Blizzarda je bio preko potreban jer će ovo dati razlog organizacijama da svoje timove zadrže a igračima još veće uzbuđenje u isčekivanju Overwatch Lige.

Izvor: Klan RUR

Overwatch

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Overwatch: Doomfist prvi utisci

Doomfist je prošle nedelje konačno stigao na Overwatch PTR i tokom vikenda smo imali prilike da ga isprobamo i sa vama podelimo rane utiske o verovatno najiščekivanijem heroju do sada!

Overwatch ponedeljak 10.07. 18:10 Komentara: 0
strana 1 od 8 idi na stranu