Vil Smit i Keisuke Honda ulažu novac u esport

Esport postaje sve zapaženiji, sa velikim brojem turnira i organizacija koji se takmiče u njima, a tu popularnost su počeli da uviđaju mnogi koji i nemaju neke dodirne veze sa video igrama.

eSports

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Četvrtak, 18.04.2019.

19:20

Vil Smit i Keisuke Honda ulažu novac u esport

Izvor: RUR Esports

Tako je sada na iznenađenje mnogih otkriveno da je i poznati glumac, Vil Smit, počeo da se interesuje za esport, i nedavno je uložio svoj novac u ekipu Gen.G Esport.

Zajedno sa ovim glumcem, i poznati japanski fudbaler, Keisuke Honda, je dao svoj doprinos za razvoj ove ekipe.

''Veoam sam uzbuđen što Dreamers Fund, fond koji smo Will Smith i ja osnovali, kreće da ulaže u Gen.G. Esport još uvek nije veliku u Japanu, ali popularnost tamo i u svetu svakog dana raste, što je veoma pozitivno'', rekao je Keisuke Honda.

Zajedno sa ulaganjima ovih poznatih ličnosti, kao i drugih investitora, Gen.G je sakupio ukupno 46 miliona dolara, što će biti iskorišćeno za ojačavanje prisustva ove organizacije u mnogim igrama, kao što su Overwatch, FOrtnite, Call of Duty i LoL, a ujedno doprinosi i razvoji programa za pronalaženje i treniranje mladih igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: