Esports B92.net

Valve se konačno oglasio povodom Artifacta

Nakon dva meseca potpune tišine, Valve si sinoć konačno oglasio povodom njihove nove kartične igre, Artifacta. Iako su se mnogi nadali da će biti novi update, sve što smo sinoć dobili je nova izjava razvojnog tima.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Kada je igra izašla, nadali su se da će biti uspešan projekat, za koji su spremali veliki broj updateova, koje će malo po malo, dovesti igru na planirani nivo.

Ipak, kao što svi znaju, te ideje nisu pošle po planu. U punoj izjavi, koju možete pročitati ovde, razovijni tim je priznao svoje greške i spremni su da ih isprave, ali to je proces koji će potrajati.

Prativši komentare i savete zajednice shvatili su da sitne promene neće promeniti glavni problem koji ima igra, već da će dobro morati da razmisle o tome kako žele da isprave sve greške.

Šta to znači?

U narednom periodu, razvonji tim će se fokusirati da ispravi velike probleme, koje igra ima sa samim gejmplejom, a ne na izbacivanje manjih updateova. Oni procenjuju da će ovaj proces potrošiti značajnu količinu vremena, ali da su takođe uzbuđenji što će imati priliku da poprave sve ključne probleme sa igrom.

Ostalo

strana 1 od 4 idi na stranu