Twitch organizuje Apex Legends turnir vredan 200 000 dolara

Apex Legends osvaja esport scenu brzinom svetlosti

eSports

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 09.02.2019.

13:06

Twitch organizuje Apex Legends turnir vredan 200 000 dolara

Izvor: RUR Esports

Tematski serijal takmičenja Twitch Reveals je veoma brzo našao mesto i za novi planetarni hit – Apex Legends, koji ne prestaje da domonira na Twitchu, sa redovnom publikom od preko 300 000 ljudi koja gleda najbolje strimere, i preko 10 miliona igrača za svega tri dana od izlaska.

Twitch organizuje Twitch Reveals za Apex Legends vredan 200 000 dolara, i naravno, učestvovaće brojni popularni strimeri koji trenutno igraju Apex, iz sledećih regiona: Severna Amerika, Evropa, Bliski Istok i Afrika, i održaćece tokom dva dana, 12. i 19. februara.

Igrači su podeljeni u odrede od po tri igrača (baš kao i u igri), i tabela će se praviti na osnovu njihovog uspeha u igranju tokom četiri sata trajanja turnira, baš kao što je to nedavno bilo za Hearthstone Arenu Twitch Rivals.

Svaki kill u partijama vredi 1 poen, a svaka pobeda u partiji vredi 5 poena, i šampion turnira je onaj odred koji na kraju “prozora” od 4 sata ima najviše poena.

Učestvuje 48 strimera, među kojima su i najveća imena kao što su DrDisrespect, Sacriel, TSM_Myth, DisguisedToast, RealKraftyy, shroud i drugi, a turnir ćete moći da pratite uživo na zvaničnom Twitch Rivals kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: