Tinejdžer lažirao sopstvenu otmicu jer mu roditelji nisu dali da igra PUBG, tražio $3000

Izvor: RUR

Šesnaestogodišnjak i zavisnik od PUBG-ja iz Indije je lažirao svoju otmicu jer su mu roditelji oduzeli telefon. Tražio je otkup od 3000 dolara, kako bi kupio novi, i nastavio da igra ovaj poznati battle royale naslov.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 18.08.2020.

17:43

Tinejdžer lažirao sopstvenu otmicu jer mu roditelji nisu dali da igra PUBG, tražio $3000

Majka ”kidnapovanog” dečaka je izjavila da je njen sin iz kuće izašao 9. avgusta, sa samo 25 dolara u svom džepu. Rekao joj je da je otišao da se nađe sa drugarom, ali se nije vratio.
Majka je ubrzo od ”otmičara” dobila poruku u kojoj je pisalo da joj je sin otet, i da zahteva otkup od 3000 dolara. Ubrzo je kontaktirala policiju sa prijavom da joj je sin nestao. Dečak je trenutno na sigurnom.

Policija ga je pronašla samo tri dana kasnije, i to na autobuskoj stanici na putu do babe. Šef policije je ispitao dečaka, i zaključio da je cela otmica lažirana. Saznao je da je dečak planirao da iskoristi novac od otkupa kako bi se upisao na akademiju kriketa u Delhiju ili Mumbaju, i kupio novi skupoceni telefon.

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: