Stigao veliki peč za Apex Legends – System Override

Apex Legends System Override patch i event započeo je 3. marta, predstavljajući novi Deja Loot, Evo Shield, Oktejnov heirloom set, kao i neke manje promene sa Legendama, itemima i rančevima.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 04.03.2020.

14:47

Stigao veliki peč za Apex Legends – System Override

Deja Loot je novi gejm mod u kojem se ponavlja jedan te isti scenario. Tokom celog eventa itemi će se uvek stvarati na istim mestima. Putanja aviona, kao i krug će se ipak menjati jednom dnevno, da ne bi bilo kompletno monotono.

Evo Shield je ona iza kojeg stoji ona čuvena izreka ”napad je najbolja odbrana”. Kada ga pokupite na start biće slabiji od običnog belog armora, ali što više dmg-a nanesete, taj armor će biti bolji.

Peč je takođe doneo veliki broj izmena na samim likovima, kao i na nekim puškama. Stigli su i mnogi lepi skinovi, pa vam savetujemo da pogledati sledeći klip za sve ostale informacije i detalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: