SteelSeries predstavio prelepu Ghost kolekciju

Izvor: RUR

SteelSeries danas predstavlja ekskluzivnu Ghost kolekciju – moderno, raznobojno izdanje poznatog Aerox 3 Wireless bežičnog miša i Apex 7 TenKeyLess (TKL) tastature, sa prelepim RGB osvetljenjem.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 21.09.2021.

16:30

SteelSeries predstavio prelepu Ghost kolekciju
Foto: SteelSeries

Velika prednost SteelSeries Ghost kolekcije je što zadržava sve kvalitete renomiranog Aerox 3 bežičnog miša i Apex 7 tastature, a pruža potpuno novo iskustvo sa svojim unikatnim izgledom.

Ghost izdanje Apex 7 tastature dolazi sa integrisanim OLED Smart displejom, koji vam omogućava da pratite dešavanja u igri i na Discord-u, i to uz RGB osvetljenje u 16.8 miliona boja.

ghost2Foto: SteelSeries

Sa svojim ultra-laganim i preciznim dizajnom, svi znamo koliko je Aerox 3 Wireless značajan za esportiste. Sa novim Ghost izdanjem, ovaj revolucionarni miš postaje još atraktivniji za sve gejmere.

ghost3Foto: SteelSeries

Dostupna na SteelSeries.com, oprema iz ekskluzivne Ghost kolekcije se prodaje po sledećim cenama:
  • Apex 7 TKL Ghost – €179.99
  • Aerox 3 Wireless Ghost – €69.99

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: