Šta se desilo sa svotom od 20,000 dolara koju je tinejdžer protraćio na Twitch donacije?

Izvor: RUR

Porodica čiji je sin protraćio 20,000 dolara na Twitch donacije je konačno uspela da povrati izgubljen novac.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Subota, 08.08.2020.

17:16

Šta se desilo sa svotom od 20,000 dolara koju je tinejdžer protraćio na Twitch donacije?

Prošlo je skoro tri nedelje od kada je jedna majka podelila veoma potresnu priču sa celim internetom. Naime, saznali smo da je njen maloletni sin za samo 17 dana krišom potrošio oko 20,000 dolara životne ušteđevine njegove porodice, kako bi podržao svoje omiljene Twitch streamere, kao što su Tfue, Gorb, Ewokttv, Atlanta Falcons kvorterbek Kurt Benkert, i Miami Heat Mejers Leonard.

Bezuspešno je pokušavala da kontaktira Twitch, svoju banku, pa i same streamere. Danas saznajemo da joj se sreća konačno osmehnula, i da je uspela da povrati većinu svote. Njen reddit post, koji je inače sada obrisan, je privukao pažnju jednog roditelja koji je bio u sličnoj situaciji. Predložio joj je platni servis Xsolla, pomoću kojeg je uspela da povrati većinu novca, ali pod uslovom da njen nalog onemogući bilo kakve buduće neovlašćene transakcije sa Twitch-om.

Ovo je zaista fantastičan ishod cele situacije, jer ju je banka informisala da je tužba sopstvenog sina jedini način da povrati novac.

Majka je dodala da joj je laknulo, i da je ovo nov početak za njenu porodicu. Sin koji se inače kaje zbog svojih postupaka, će proći kroz brojne disciplinske postupke, kako se ovako nešto ne bi ponovilo u budućnosti.

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: