Sony će prikazati PlayStation 5 igre tokom prezentacije 4. juna

Nakon nedelja glasina i nagađanja, Sony je zvanično potvrdio da će otkriti PlayStation 5 igre tokom svoje prezentacije 4. juna.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 29.05.2020.

13:39

Sony će prikazati PlayStation 5 igre tokom prezentacije 4. juna

U najavi na PlayStation blogu, predsednik kompanije Sony Interactive Entertainment, Džim Rajan nije precizirao da li će se zapravo prikazati konzola. Umesto toga, ovaj digitalni događaj biće fokusiran na igre koje stižu na novu konzolu kada bude puštena u prodaju kasnije ove godine.

Rajan je izjavio da će prezentacija trajati nešto više od sat vremena i da će fanovi moći sve da prate preko YouTube-a i Twitcha.

”Zbog situacije u svetu odloženi su svi događaju na kojima bi se okupio veliki broj ljudi, što nam je omogućilo da razmišljamo malo drugačije, kako bi vas približili našem proizvodu. Ovo jedan deo našeg serijala gde ćemo vas obaveštavati o novitetima vezanim za PS5 i ne brinite, pošto sledeće nedelje imamo stvarno svašta da vam pokažemo.”, izjavio je Džim Rajan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: