PUBG kreator razmatra izradu većih mapa

Prve dve mape u kojima trenutno uživamo u popularnoj battle royale igri, PUBG, su veličine 8×8, a treća, koja je trenutno u fazi testiranja, je četiri puta manja i pruža dosta napetije i brže borbe.

eSports

Izvor: milan jankoviæ klan rur

Ponedeljak, 23.04.2018.

12:03

PUBG kreator razmatra izradu većih mapa

Izvor: Klan RUR

Međutim, tvorac igre, Brendan “PlayerUnknown” Grin, u planu ima dodavanje i mapa još većeg formata od onih koje trenutno imamo, ali i onih istih veličina.

On je o veličini mapa govorio za GameSpot: “Želimo da nastavimo sa dodavanjem ovih bojišta. Znamo da format 4×4 funkcioniše dosta dobro za manji battle royale, možda ćemo u budućnosti izraditi još 4×4 mapa, dok čuvamo dve postojeće skale i možda napravnimo još veće mape.”

Jedva čekamo da vidimo šta nam to PUBG korporacija priprema u pogledu dodavanja novih bojišta, a već se šuška da posle tropske mape dolazi nova, 8×8 formata. Nedavno nas je obradovala vest da PUBG dobija selektor mapa, što odgovara velikom broju igrača.

Da li biste vi voleli da vidite mape još većeg formata, ili vam više odgovaraju manja i dinamičnija okruženja?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: