Procureo trejler za novu sezonu Apex-a

Apex Legends fanovi spremite se, jer za vas imamo odličnu vest!

eSports

Izvor: Mihailo Markoviæ RUR

Četvrtak, 27.06.2019.

17:52

Procureo trejler za novu sezonu Apex-a

Izvor: RUR Esports

Iako je trejler za drugu sezonu Apexa najavljen za večeras u ponoć, bezbrojni fanovi i data miner-i Apexa nisu želeli da čekaju zvanično objavljivanje videa.Naime, oni su pokušali da pročešljaju poverljive podatke kompanije Respawn i na kraju uspeli da dođu do zvaničnog “Season 2 Battle Charge” trejlera koji su objavili na svom Twitter profilu kako bi i ostali nestrpljivi igrači mogli da vide šta ih to očekuje 2. jula kada je zakazan početak nove sezone. Ukoliko se može verovati ovom trejleru, on nam pokazuje brojne novine koje će se pojaviti u “King’s Canion-u”. Čudovišta koja ste do sada gledali kako se kreću oko mape, složićemo se, nisu delovala opasno, međutim ona su sada došla na ostrvo tako da ćemo pored protivničkih igrača morati da se pazimo i od ovih džinosvskih stvorenja. Takođe, jedno od omiljneih mesta igrača za početak igre, Repulsor je uništeno. Pored ovih informacija koje nam do sada nisu bile poznate, Respawn je ovim trejlerom ozvaničio i davno najavljenje novine, kao što su pojava nove legende Wattson-a, nove puške, i dugo očekivani rank sistem koji će se sastojati od 6 liga (Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond i kao najviši rank Apex Predator).

Ne želimo da vam kvarimo doživljaj gledanja ovog dugo očekivanog trejlera, tako da vam nećemo ništa više reći već ćemo vas pustiti da sami odgledate snimak i možda primetite nešto što je nama promaklo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: