Prijaviti se za ESPORTS MOBILE LEAGUE – najveće Clash Royal i Brawl Stars takmičenje na Balkanu

Ukoliko želite da se oprobate protiv najboljih Clas Royale i Brawl Stars igrača, Esports Mobile League je ono što bi trebalo da vas zanima. Upravo je najavljena nova sezona Clash Royal lige, sada pod nazivom Esports Mobile League (EML). Nova sezona je nastavak prethodne lige, Royale Balkan lige, jedinstvene i jedine na ovim prostorima, koja se održala krajem prošle godine.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 11.06.2019.

16:55

Prijaviti se za ESPORTS MOBILE LEAGUE – najveće Clash Royal i Brawl Stars takmičenje na Balkanu

Izvor: RUR Esports

Organizacija je odličila da celu priču proširi na Jugoistočnu Evropu, tako da su uz Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Bosnu, Makedoniju, Sloveniju, Rumuniju i Bugarsku sada pod okvirom EML dodate i nove države čiji će se igrači voditi kao domaći u ovoj ligi. Dodate države su: Mađarska, Grčka, Albanija, Kipar, Moldavija i Turska. Zbog samog proširenja lige na Jugoistočnu Evropu, organizatori su promenili ime lige i izbacili Balkan iz imena.

Najavljena je i Brawl Stars liga, popularna igrica koja je izasla za globalno tržište pre šest meseci. MOBA, koja bi mogla biti veoma zanimljiva prefsionalnoj sceni. Sve informacije o ligi i uputstva o prijavi možete pronaći na sajtu (www.royalebalkanleague.com), takođe i na društvenim mrežama Twitter (@EmobileLeague), Instagram (@EsportsMobileLeague) i Facebook (@EsportsMobileLeague).

Prijave za Clash Royale su počele 9. juna i trajaće sve do 19. Juna, a što se tiče Brawl Starsa prijave ce biti dostupne od 1. Jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: