Prijavite se za novi PES21 turnir!

RUR vas poziva na novi PES21 turnir koji će se održati u nedelju, 21. marta u 12:00 časova. Prijavite se, igrajte i osvojite sjajne nagrade!

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Četvrtak, 04.03.2021.

18:22

Prijavite se za novi PES21 turnir!

RUR vam još jednom daje priliku da pokažete svoje veštine i osvojite nagrade. Turnir se igra u Single Elimination formatu – BO1 (Best of one) do polufinala, nakon polufinala igra se BO3 (Best of three). Okršaj počinje u nedelju, 21. marta u 12:00 časova. Igrači su dužni da streamuju polufinale i finale na svojim Youtube ili Twitch nalozima.

Naši najbolji igrači će podeliti sledeći nagradni fond:

🎁 1. mesto Marvo CM370 gejmerski komplet
🎁 2. mesto Marvo HG9055 slušalice
🎁 3. mesto Marvo SG265 zvučnici

Prijave će biti otvorene do 19. marta, tako da nemojte previše da čekate! Igrači su takođe dužni da se pridruže našem Discord kanalu: https://discord.gg/VKCbkx5

Takmičenje će biti emitovano na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Sve dodatne informacije, pravila i prijavu možete pronaći OVDE.

Srećno svim takmičarima!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: