Preko 16,000 varalica banovano iz Apex Legends

Prošlo je tačno dve nedelje otkako se Apex Legends iznenada pojavio i kada je počeo da prikuplja ogroman broj igrača i beleži veliku gledanost na Twitchu.

eSports

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Ponedeljak, 18.02.2019.

19:54

Preko 16,000 varalica banovano iz Apex Legends

Izvor: RUR Esports

Uz veliki broj igrača su došli i varalice, a Respawn Entertainment nije sedeo skrštenih ruku i čekao da oni naprave ozbiljan problem, već su započeli žustru borbu protiv njih od samog početka.

Tako je u prethodne dve nedelje iz igre banovano preko 16,000 varalica, što u suštini nije mnogo kada uzmemo u obzir da igra ima preko 30 miliona igrača, ali je svakako značajna borba protiv istih.

Respawn će uskoro verovatno i olakšati borbu protiv varalica tako što će olakšati prijavu od strane igrača, a oni koji već sada sumnjaju mogu prijaviti developeru putem ovog linka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: