Predstavljeni prvi tizeri za šestu sezonu u Fortnite: Battle Royale

Šesta sezona je pred vratima, a Epic Games na proveren način tizuje šta nas očekuje na samom početku. To su skinovi i oni su u dva do sada izdata tizera poprilično kul izgleda.

eSports

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Sreda, 26.09.2018.

14:46

Predstavljeni prvi tizeri za šestu sezonu u Fortnite: Battle Royale

Prvi po redu tizer potvrđuje da će developeri nastaviti sa izradom skinova po uzoru na životinje, pa je u tom maniru predstavljena DJ Lama. Dominantna boja je ljubičasta, kao i famozna kocka koja je deo ovog arta. Sam skin tehno muzikom iako je u pitanju samo fotografija jer sam skin neodoljivo podseća na Marshmella, DJ-a koji obožava Fortnite.

Drugi tizer predstavlja ženskog bandita sa porukom da osedlamo konje, što možda znači da će se ostvariti ranije pretpostavke da se vraćamo kroz vreme na divlji zapad.

Ova dva skina nemaju neke naročite veze, ali je svako uzbudljivo videti barem nešto pred početak, mada ov munje ulivaju neki strah.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: