Esports B92.net

Nova vrsta granate stigla u Fortnite sa v8.51 apdejtom

Ovonedeljni apdejt je stigao za Fortnite: Battle Royale igrače i on je mahom fokusiran na ispravljanje bagova na koje su se igrači žalili u prethodnom periodu, ali donosi i jednu novinu.

Milan Janković RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Ta novina je potpuno nova vrsta granate, zvana Shadow Bomb, i ona sa sobom donosi boljitak za onog igrača koji je aktivira, tako što će on postati nevidljiv na nekoliko trenutaka, dobiće povećanje brzine, a ujedno će imati i mogućnost duplog skoka.

Shadow Bomb traje 6 sekundi, i tokom tog period neće moći da pucaju i oružja niti da grade stukture.

Ova mehanika je jako slična onoj koju smo videli pre par sezona sa Shadow Stones predmetom, ali je sada proširena i bolja za upotrebu.

Od ispravki bagova je najzapaženije utišavanje buke koju su proizvodili jetpackovi, što je bilo stvarno glasno.

Ostalo

Međunarodni olimpijski komitet razmatra da uvede esport na Olimpijadu

Kako javljaju razni izvori, Intel trenutno razgovara sa MOKom oko dogovora da esport bude deo Olimpijade, nakon što je Međunarodni olimpijski komitet izrazio svoju želju da uvede isti među olimpijske sportove. Saznajemo da je Intel zvanično započeo razgovore, ali ništa još uvek nije gotovo. Predsednik komiteta Tomas Bah je izjavio da neće dozvoliti ni jednu video igru na Olimpijadu, koja u sebi poseduje nasilje. Iako ovi razgovori očigledno još uvek nisu blizu bilo kakvog zaključka, ovo je veliki korak napred za sve one, koji se bore da esport bude priznat kao tradcijilan sport.

Ostalo četvrtak 13.06. 17:00 Komentara: 14

Prijaviti se za ESPORTS MOBILE LEAGUE – najveće Clash Royal i Brawl Stars takmičenje na Balkanu

Ukoliko želite da se oprobate protiv najboljih Clas Royale i Brawl Stars igrača, Esports Mobile League je ono što bi trebalo da vas zanima. Upravo je najavljena nova sezona Clash Royal lige, sada pod nazivom Esports Mobile League (EML). Nova sezona je nastavak prethodne lige, Royale Balkan lige, jedinstvene i jedine na ovim prostorima, koja se održala krajem prošle godine.

Ostalo utorak 11.06. 16:55 Komentara: 0

Na Twitch sekciji Artifacta strimuju se filmovi i pornografija

Svi svi već upoznati sa tragičnom pričom najnovije Valve ekskluzive, koja vremenom postaje sve tužnija. Iako su se developeri Artifacta oglasili da su tu na duže staze i da će se potruditi da poprave igru, trenutno stanje igra je komično, ako uračunamo da ta ista sekcija nikada nije bila ovoliko aktivna.

Ostalo subota 1.06. 23:50 Komentara: 2
strana 1 od 3 idi na stranu