Najbolji Clash Royal igrač sa Balkana obezbedio plasman na DreamHack u Švedskoj

Najbolji balkanski igrač Clash Royala, Darko Točilovac na pragu je velikog uspeha, pošto je pre neki dan uspeo da obezbedi učešće na DreamHack Mobile Seriesu, koji će se održati u Jonkopingu.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 20.05.2019.

19:15

Najbolji Clash Royal igrač sa Balkana obezbedio plasman na DreamHack u Švedskoj

Izvor: RUR Esports

Turnir u Švedskoj odigraće se od 15-17. juna, na kojem će se najbolji Clash Royal igrači boriti u 1v1 formatu za nagradni fond od $5,000. Pored ovog turnira u isto vreme igraće se i DreamHack Summer CS:GO takmičenje, na kojem će se srpska ekipa Valiance&CO boriti za nagradni fond od $100,000.

Dvadesetogodišnji Darko se trenutno takmiči u najboljoj španskoj ligi, predstavljajući italijanski sastav QLASH. S obzirom da je jedini Balkanac, koji se takmiči u najjačoj Clash Royal Ligi, mnogi ga smatraju najboljim igračem sa ovih prostora. Mi mu pružamo punu podršku i nadamo se pozitivnim rezultatima na turniru u Švedskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: