Esports B92.net

Najbolji Clash Royal igrač sa Balkana obezbedio plasman na DreamHack u Švedskoj

Najbolji balkanski igrač Clash Royala, Darko Točilovac na pragu je velikog uspeha, pošto je pre neki dan uspeo da obezbedi učešće na DreamHack Mobile Seriesu, koji će se održati u Jonkopingu.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Turnir u Švedskoj odigraće se od 15-17. juna, na kojem će se najbolji Clash Royal igrači boriti u 1v1 formatu za nagradni fond od $5,000. Pored ovog turnira u isto vreme igraće se i DreamHack Summer CS:GO takmičenje, na kojem će se srpska ekipa Valiance&CO boriti za nagradni fond od $100,000.

Dvadesetogodišnji Darko se trenutno takmiči u najboljoj španskoj ligi, predstavljajući italijanski sastav QLASH. S obzirom da je jedini Balkanac, koji se takmiči u najjačoj Clash Royal Ligi, mnogi ga smatraju najboljim igračem sa ovih prostora. Mi mu pružamo punu podršku i nadamo se pozitivnim rezultatima na turniru u Švedskoj.

Ostalo

Međunarodni olimpijski komitet razmatra da uvede esport na Olimpijadu

Kako javljaju razni izvori, Intel trenutno razgovara sa MOKom oko dogovora da esport bude deo Olimpijade, nakon što je Međunarodni olimpijski komitet izrazio svoju želju da uvede isti među olimpijske sportove. Saznajemo da je Intel zvanično započeo razgovore, ali ništa još uvek nije gotovo. Predsednik komiteta Tomas Bah je izjavio da neće dozvoliti ni jednu video igru na Olimpijadu, koja u sebi poseduje nasilje. Iako ovi razgovori očigledno još uvek nisu blizu bilo kakvog zaključka, ovo je veliki korak napred za sve one, koji se bore da esport bude priznat kao tradcijilan sport.

Ostalo četvrtak 13.06. 17:00 Komentara: 15

Prijaviti se za ESPORTS MOBILE LEAGUE – najveće Clash Royal i Brawl Stars takmičenje na Balkanu

Ukoliko želite da se oprobate protiv najboljih Clas Royale i Brawl Stars igrača, Esports Mobile League je ono što bi trebalo da vas zanima. Upravo je najavljena nova sezona Clash Royal lige, sada pod nazivom Esports Mobile League (EML). Nova sezona je nastavak prethodne lige, Royale Balkan lige, jedinstvene i jedine na ovim prostorima, koja se održala krajem prošle godine.

Ostalo utorak 11.06. 16:55 Komentara: 0

Na Twitch sekciji Artifacta strimuju se filmovi i pornografija

Svi svi već upoznati sa tragičnom pričom najnovije Valve ekskluzive, koja vremenom postaje sve tužnija. Iako su se developeri Artifacta oglasili da su tu na duže staze i da će se potruditi da poprave igru, trenutno stanje igra je komično, ako uračunamo da ta ista sekcija nikada nije bila ovoliko aktivna.

Ostalo subota 1.06. 23:50 Komentara: 2
strana 1 od 3 idi na stranu