Najavljen remaster WarCraft 3 – Warcraft 3: Reforged!

Jedna od najuzbudljivijih i verovatno najvećih vesti večeras sa otvaranja BlizzCona jeste nešto zbog čega ovde u redakciji mnogi tridesetogodišnjaci sada liju suze radosnice – najavljen je rimejk legendarne strategije WarCraft 3 pod imenom – Warcraft 3: Reforged!

eSports

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 02.11.2018.

20:58

Najavljen remaster WarCraft 3 – Warcraft 3: Reforged!

U pitanju je remaster, ali koji izgleda praktično kao nova igra, sa neverovatnim novim vizualima, imajući u vidu da je 15 godina stara, od kojih nam se posebno sviđa kako unikatno izgledaju novi heroji, ali je osveženje dobilo sve – mape, jedinice, zgrade, kampovi, korisnički interfejs, kao i sve kampanje iz igre.

Što se balansa tiče, igra će zadržati sve ono što se sa balansom radi u aktuelnoj WarCraft III verziji igre, a koja poslednjih meseci dobija jako puno podrške i balansiranja, sa patchom 1.30.

Urađen je i potpuno novi uvodni sinematik, a ispod možete videti gejmplej trejler igre. Za ostale detalje i više snimaka i slika, posetite zvaničnu stranicu igre, a mi jedva čekamo da testiramo beta demo!

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: