Najavljen mobilni PUBG turnir vredan 600 000 dolara

Tencent Games i PUBG Corp. su ove nedelje najavili novi PUBG esport događaj, ali sa zanimljivim obrtom.

eSports

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Subota, 29.09.2018.

16:44

Najavljen mobilni PUBG turnir vredan 600 000 dolara

Događaj se zove PUBG Mobile Star Challenge, i kao što ste već videli u naslovu, u pitanju je PUBG turnir koji će se igrati isključivo preko mobilne verzije igre.

Turnir će imati i pozamašni nagradni fond od 600 000 dolara, i ovo je verovatno veliki pokušaj ove dve kompanije da nastave da guraju mobilno tržište, koje je u Aziji već praktično primarno kada je gejming u pitanju, ali u zapadnom svetu i dalje nije uzelo korena.

Glavni sponzor turnira je Samsung Galaxy Note9, a veliko finale će se održati u Dubajiu krajem ove godine. Na njemu će učestvovati šest tima koji će predstavljati glavne regione sveta: Evropu, Severnu Ameriku, Južnu Ameriku, Kinu, Japan/Koreju i ostatak Azije.

Ekipe za mesto na ovom turniru boriće se preko regionalnih kvalifikacija, od kojih je prvi evropski, ovog vikenda u Kijevu. Više informacija o događaju, potražite na zvaničnoj stranici.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: