Esports B92.net

Mančester Siti započeo saradnju sa velikanom esportsa

Jedna od najuspešnijih esports organizacija u svetu upravo je sklopila saradnju sa jednim od najvećih Fudbalskih klubova na svetu. Ove dve kompanije započele su partnerstvo sa ciljem da stvore nova iskustva za svoje fanove i da ih okupe na neviđene načine.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Novopromovisana saradnja će videti obe partije kako prave zajedničke video klipove, događaje i razne sadržaje u kojima će fanovi moći da uživaju. Takođe, prodavaće se i zajednička oprema na kojoj će se nalaziti grbovi obe organizacije.

Počevši 6. oktobra, protiv Vulverhemptona, fudbaleri Mančester Sitija nosiće jakne na kojima će se nalaziti i grb Faze Clana. ”Esports je jedan od najbrže rastućih sportova za gledaoce i pomoću ove kolaboracije sa Faze Clanom započećemo novo poglavlje za naš klub”, dodala je Nuria Tare, direktor marketinga nebesko plavih.

Ovo nije prvi put da sarađuju ove dve strane, pošto su se tokom 2017. godine udružili da stvaraju zajednički sadržaj za fanove, kada je Siti bio na predsezoni u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pored toga, fanovima je rečeno da će dobiti veliki broj proizvoda i sadržaja, na kojima će biti predstalvjeni igrači Faze-a i Sitija. Dok će Mančester Siti promovisati svoj brend preko Youtube-a i gejming takmičenja, Faze Clan i esports će takođe biti promovisanoj velikim masama, koje verno prate plavce iz Mančestera.

strana 1 od 2 idi na stranu