Logitech i Shroud postali partneri

Jedan od najvećih strimera današnjice, Majkl ”Shroud” Gžešiek je postao Logitech-ov zvanični partner. Pre odlaska na Mixer bio je drugi najveći strimer na svetu iza Ninje, a definitivno najveći koji nije igrao Fortnite.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Subota, 28.03.2020.

12:38

Logitech i Shroud postali partneri

Majkl je ranije bio profesionalni CS:GO igrač, koji je iza sebe ostavio respektabilnu karijeru. Ipak, vremenom je shvatio da mu striming pruža bolje opcije za budućnost, pritom mu je odgovaralo to što neće morati toliko da putuje. S obzirom kojim putem se odvila njegova karijera, sigurni smo da nije ni za čim zažalio.

Sada je sklopio zvanično partnerstvo sa najvećim proizvođačem gejming opreme u svetu, sa kojima je najavio brendiranu opremu u bliskoj budućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: