Kako su Razer slušalice spasile gejmeru život?

Jedan korisnik reddita je sinoć privukao veliku pažnju svojom pričom u kojoj su mu Razer slušalice spasile život!

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 05.04.2022.

19:15

Kako su Razer slušalice spasile gejmeru život?
Foto: Enough_Dance_956

Obično kada ljudi kupuju Razer slušalice, oni to rade radi poboljšanog zvuka, a ne zaštite od metaka, ali izgleda da imaju više funkcija. Korisnik po imenu Enough_Dance_956 je okačio slike na kojima se vidi da su ga slušalice spasile sigurne smrti, nakon što je zalutali metak rikošetirao kroz njegov prozor.

Reddit je iskoristio kao platformu da ispriča svoju priču, ali i da se zahvali Razeru!

Razer headset after shooting

Momak iz Kalifornije je objasnio da je u sredu, 30. marta, metak prošao kroz njegov prozor i pogodio Razer slušalice na vrhu njegove glave. Na fotografiji možete videti gde je metak naizgled pogodio slušalice.

„Da nije bilo kvalitetno napravljenih slušalica, bio bih mrtav klinac sa 18 godina“, rekao je. „Nisam mogao ni da zamislim svu bol kroz koji bi moja porodica i prijatelji prošli.”, napisao je.

Potom je zamolio druge da mu pomognu da stupi u kontakt sa Razerom kako bi im se zahvalio, napominjući da je imao veliku sreću što je živ.

redditor shot at

„Da sam se pomerio za centimetar napred ili nazad, bio bih mrtav“, dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: