FIFA 21 pravi ogromne promene na svom Career Mode-u

Iako su do sada sakrivali šta će sve da promene u svom Career Mode-u, EA je potvrdio da će ovaj mod dobiti svoj najveći update ikada! Samim tim, stigao je i novi trejler!

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 16.08.2020.

11:18

FIFA 21 pravi ogromne promene na svom Career Mode-u

Electronic Arts je konačno doneo odluku da se posveti i drugim delovima svoje igre.

Razgovarajući za Goal, potpredsednik EA-a, Nik Vlodika, izjavio je:” Career Mode je veoma važan za nas ove godine. Ovo je najveća investicija koju smo ikada napravili, kako bi mogli da napravimo mode kakav naši fanovi žele”.

Odmah na početku trejlera vidimo da se vratio Viusal Sim. Ta opcija vam omogućava da izaberete određeni minut u meči kada želite da preuzmete kontrolu nad vašom ekipom i da uđete u meč.



Kao veliku promenu, EA je najavio novi i bolji sistem kada su pitanju transferi igrača. Realističniji sistem dobija i razvoj igrača i sada ćete imati mnogo veći uticaj kada je u pitanju isti. Detaljnu listu svih promena možete pronaći – OVDE!

Kada su vaši igrači preumorni zbog velikog broja mečeva, možete da izabere opciju kada želite da oni propuste trening, a kada da treniraju. Ponedeljak je zato možda idealan dan za fizičke treninge, dok je najbolje da iskoristite slobodne dane za poboljšanje morala.

U prilogu možete pronaći novi trejler za Career Mode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: