FIFA 21 potvrdila da će Nemanja Vidić biti deo nove igre

Svake godine EA Sports u svoju igru ubaci neke legende fudbala koje možete da koristite u vašim Ultimate Team-u, ali ove godine se na toj listi nalazi i bivši reprezentativac Srbije, Nemanja Vidić.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 11.08.2020.

18:28

FIFA 21 potvrdila da će Nemanja Vidić biti deo nove igre

Izvor: RUR Esports

Čuveni Užičanin je najveći deo svoje karijere proveo u Mančester Junajtedu, gde je radio sa najboljim trenerom svih vremena, Aleksom Fergusonom. Za tih 8 godina osvojio je 5 titula Premijer Lige, kao i jednu Ligu Šampiona. Nosio je kapitensku traku ekipe koja je bila među najjačim u celom svetu i spadao je među nekoliko najboljih defanzivaca na svetu.

Samim tim, FIFA 21 je ove godine odlučila da ga ubaci u svoju igru sa još 11 legendi fudbala i tako ga uvrsti na listu 100 najboljih igrača koji su ikada igrali fudbal. Iako na toj listi ima nekih fudbalera o kojima bi mogli da diskutujemo da li treba da se nalaze na toj listi, za našeg fudbalera ovo je stvarno velika čast.

Pored Nemanje Vidića u novoj igri će se naći i velika imena kao što su Erik Kantona, Petr Čeh, Ćavi, Fernando Tores, Samuel Eto, Filip Lam, Ferenc Puškaš, Bastijan Švajnštajger, Davor Šuker i Ešli Kol. Nemanja Vidić

Kako vam se dopada ova kartica i da li ćete je ubaciti u vaš tim?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: