Epic ciljno reklamira Fortnite ljudima koji guglaju Apex Legends

Najnovija igra u moru Battle Royale igara, Apex Legends, ozbiljno je uzdrmala čitav geming svet i industriju igara u protekla dva dana.

eSports

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Četvrtak, 07.02.2019.

15:07

Epic ciljno reklamira Fortnite ljudima koji guglaju Apex Legends

Izvor: RUR Esports

Već sada je aktivno igra preko tri miliona ljudi, a juče je u jednom trenutku preko 600 000 igralo istovremeno, dok na Twitchu ne prestaje da drži mesto broj jedan po gledanosti.

Igra ostavlja utisak veoma ispoliranog naslova, koji je pažljivo osmišljen i pripremljen, sa poznatom BR formulom, ali i nekim originalnim momentima koji su se igračima veoma dopali i igru prosto čine zabavnom, i kao rezultat imamo ovu eksploziju popularnosti igre.

Respawn, studio zaslužan za igru, i Electronic Arts, njihov vlasnik i izdavač, zadovoljno trljaju ruke, ali čini se i da glavni konkurent, Epic Games, ne sedi skrštenih ruku. Naime, Epic Games je počeo ciljno da targetuje Fornite reklame na Guglu ljudima koji pretražuju Apex Legends, što su dobro primetili na Fortnite Redditu.

Redditor LostMK je večeras šerovao ovu sliku koju možete videti ispod. Ukoliko ne znate kako deluje reklamiranje preko gugla, oglašivač može da traži kome se specifično pokazuju vaše reklame, i očigledno da Epic želi da Fortnite bude na prvom mestu kao reklama kada neko gugla Apex.

I kao što je Epic nedavno uzdrmao Valve svojim potezima oko borbe za digitalnu distribuciju igara, tako je sada i Apex Legends počeo da bude taman tolika pretnja za Fortnite da Epic mora, makar za početak, ovakve “sitne” korake da preduzima.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: