Ekipa Galacticos savladala EFC Partizan u finalu Hellenic Legendary Lige

Došao je kraj prvoj sezoni Legendray PES 21 Lige, koju organizuje Hellenic Federation of PES, gde su se u finalu sastale dve srpske ekipe, Galacticos i EFC Partizan.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 02.02.2021.

22:06

Ekipa Galacticos savladala EFC Partizan u finalu Hellenic Legendary Lige

Kompletna liga se igrala po formatu od 11vs11, što znači da svako koristi samo jednog igrača, što je nešto što smo retko kada ranije imali prilike da vidimo, što ceo ovaj turnir čini stvarno posebnim. Liga je trajala tokom cele 2020. godine, da bi na kraju stigli i do velikog finala u kojem je učestvovao veliki broj srpskih igrača.

Galacticosi su tokom cele godine bili konstantno dobri, zbog čega su regularni deo sezoni završili na prvom mestu. To ih je učinilo blagim favoritima u ovom okršaju, ali nikako nisu smeli da potcene Partizan, koji je samo dan ranije nastupao u finalu Kupa, gde su nažalost poraženi od Hajduka iz Splita. Samim tim, Partizan je imao veliku želju da sezonu završi sa bar jednim trofejom.

Igrala su se dva meča i oba su bila vrlo tvrda i neizvesna. U prvom meču je presudio gol u trideset petom minutu, kada se nakon odbitka najbolje snašao Aladin ”Desert Galacticos” Biševac. Taj gol je presudio pobednika prvog meča, što je ekipu Galacticos stavilo u odličnu poziciju.

Drugi meč je bio još tvrđi, a ni jedni ni drugi nisu rizikovali, zbog čega je rezultat nakon 90 minuta ostao 0-0. Pošto ni nakon produžetaka nismo dobili pobednika, usledili su jedanaesterci, nakon koji Partizan više nije mogao da se vrati u meč, pošto su Galactiosi slavili sa 4-2. Tako smo dobili šampione prve sezone Legendray PES 21 Lige, ekipu sastavljenu od igrača iz Srbije, Crne Gore, Austrije i Turske.

Snimak finala možete pogledati u prilogu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: