Drodo Studio najavio Auto Chess turnir sa nagradnim fondom od $1 milion

Borba za najbolji Auto Chess naslov je tek počela, a Drodo Studio je upravo napravio veliki potez. Kineski developeri koji su i originalni kreatori moda u Doti, najavili su pre nedelju dana da će napraviti i PC verziju svoje igre, koja će biti Epic Games ekskluziva. Samo par dana nakon toga, na svom tviter nalogu okačili su još jednu veliku vest, u kojoj najavljuju prvi Auto Chess turnir i to sa milionskim nagradnim fondom. Verujemo da će do tada biti i manjih turnira, ali ovo je samo prvi znak koliko su ove kompanije ozbiljno shvatile ove projekte. Poznavajući Valve i Riot, verujemo da uskoro možemo očekivati i njihov odgovor.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 21.06.2019.

18:03

Drodo Studio najavio Auto Chess turnir sa nagradnim fondom od $1 milion

Izvor: RUR Esports

AutoChess Invitational će organizovati ImbaTv i Dragonest Networks, a održaće se u oktobru 2019. godine u Šangaju. Uz vest stigla je informacija da će se igrati na PC verziji, što je intereseantno, s obzirom da je Drodo do sada izbacio samo mobilnu verziju. Dok će turnir većinski popuniti igrači sa direktnim pozivnicama, neki ušesnici će moći da se kvalifikuju preko regionalnih kvalifikacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: