Esports B92.net

Dobili smo pobednike Eastern European Series powered by Legion turnira!

Sinoć je došao kraj Apex Legends Eastern European Series powered by Legion turniru na kojem je uspeo da slavi glavni favorit, ekipa LegionFarm!

RUR
Podeli

Nakon što su se u novembru održala dva kvalifikaciona turnira, sinoć je došao red i na veliko finale u kojem se takmičilo 20 najboljih ekipa sa Balkana. Kao i ranije, gledali smo 5 mečeva u kojima bi ekipe osvajale poene u zavisnosti od finalnog plasmana i broja kilova. Ekipa sa najvećim brojem osvojenih poena bi postala šampion, a vredne nagrade su bile obezbeđene za najbolje tri.

  1. mesto – Lenovo Legion 5 15IMH6 x3
  2. mesto – Lenovo Legion Y25-25 x3*
  3. mesto – Legion K500 Keyboard x3

LegionFarm je bio ubedljiv tokom drugih kvalifikacija, zbog čega su bili favoriti u velikom finalu. Taj status su vrlo brzo odbranili i sinoć, kada su u prva tri meča dva puta završili kao prvi i jednom kao drugi. Delovalo je kao da neće niko moći da ih stigne, ali su onda u četvrtoj partiji ispali relativno rano, što je dalo šansu drugoplasiranoj ekipi da napravi čudo. Na samom kraju, nije bilo iznenađenja, a LegionFarm je uspeo da se domogne prvog mesta. Iza njih, nalazi se ekipa Nemesis Gaming, dok je kao trećeplasirani završio Južni Vetar Gas.

Kompletan prenos Eastern European Series turnira ste mogli da gledate preko Klan RUR Youtube kanala, a snimak finala možete pronaći u prilogu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.