Apex Legends već dostigao 50 miliona igrača!

Apex mašina nastavlja da gazi ubedljivo i mesec dana od iznenadnog pojavljivanja, o čemu najbolje govori novi podatak koliko je ovaj Battle Royale naslov privukao igrača za tako kratak period.

eSports

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Ponedeljak, 04.03.2019.

16:51

Apex Legends već dostigao 50 miliona igrača!

Izvor: RUR Esports

Ova igra je za 30 dana postojanja uspela da privuče neverovatnih 50 miliona igrača, što je znatno više u odnosu na prethodne nedelje i neočekivano mnogo za igru bez ikakve prethodne reklamne kampanje.

Nije poznato koliki je konkurentan broj igrača i nadamo se da će to uskoro biti otkriveno, a u međuvremenu se predsednik studija Respawn Entertainment zahvalio svima na ovolikom interesovanju i izjavio je da nas čekaju velike stvari, čemu se svi igrači svakako raduju.

Jedna od tih je i dolazak prve sezone za koji već postoji par glasina da sprema novog šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: