Esports B92.net

Apex Legends stiže na mobilne telefone!

Izuzetno uspešna Battle Royale pucačina studija Respawn Entertainment nedavno je prikupila ukupno 100 miliona igrača putem konzola i PC platformi. Međutim, dalji rast igre neće biti usporen već će se još brže širiti sa dolaskom verzije za mobilne telefone.

Milan Janković RUR
Podeli

Respawn je ranije govorio o mobilnoj verziji Apex Legends, a ona je sada i zvanično najavljena. U pitanju je potpuno nova verzija igre, specijalno dizajnirana za format kontrolisanja putem ekrana na dodir. Slično sa PC verzijom i konzolnom je ostala ista, kao i sama srž gejmpleja sa jedinstvenim karakterima.

Kako bi se izbegli problemi zbog različitih formata kontrolisanja, mobilna verzija neće imati omogućen crossplay sa ostalim platformama, a što se tiče samih razlika i Battle Pass će nuditi drugu kozmetiku. EA je najavio regionalna testiranja u kojima će manjem broju igrača biti omogućen pristup igri

Ovom prilikom nije ponuđen datum izlaska Apex Legends mobilne verzije, ali je developer zato podelio detalje o nadolazećoj 9. sezoni, dosta bliske sa Titanfall serijalom, gde smo upoznali novog heroja – Valkyrie.

Izvor: PlayZine

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu