Apex Legends dolazi na Steam i Nintendo Switch sa krosplej podrškom

Oko godinu i po dana od izlaska, Apex Legends prelazi i na druge platforme. Tokom nedavno održane EA Play prezentacije otkriveno je da će ova Battle Royale pucačina inspirisana Titanfall franšizom izaći za Nintendo Switch i Steam.

eSports

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Subota, 20.06.2020.

07:59

Apex Legends dolazi na Steam i Nintendo Switch sa krosplej podrškom

Izvor: RUR Esports

Respawn Entertainment je trenutno u procesu izrade posebne verzije Apex Legends za prenosivu Nintendo konzolu, koja se neće radikalno razlikovati od originalne verzije, ali je svakako potrebna.

Apex Legends za Nintendo Switch izlazi ove jeseni, a EA je najavio da će još nekoliko igara takođe izaći za ovu platformu.

Što se tiče Apexa, igra će se pojaviti sa punom podrškom za međuplatformsko igranje, a ujedno će izaći i na Steamu. Izdavač je već doneo gomilu svojih naslova na ovu platformu, ali je Apex Legends drugačija igra, za šta je potrebno dodatno vreme. Dolazak na Steam je takođe zakazan za jesen.

Ujedno, tokom EA Play je predstavljen i novi događaj koji se odigrava u Apex Legends, sa novim modom igranja i velikim brojem ekskluzivnih skinova za kupovinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: