6. sezona je stigla u Fortnite – dolazi tama

Čekanju je konačno došao kraj i šesta sezona je stigla u Fortnite: Battle Royale. Ona sa sobom donosi ogroman broj novina i iznenađenja koje jedva čekamo da otkrijemo.

eSports

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Četvrtak, 27.09.2018.

14:44

6. sezona je stigla u Fortnite – dolazi tama

Epic Games nam je uz niz trejlera predstavio šta sve možemo da očekujemo kada se igra ažurira. Prvi je sinematik koji govori o tami koja se podiže i u njemu možemo videti kako ostrvce sa loot lejka napušta svoje mesto.

Drugi trejler nam predstavlja novi Battle Pass, u kojem za 10 dolara igrače očekuju neverovatni skinovi i još luđi nego pre. Ono što se tu ističe jesu ljubimci. Njih će igrači moći nositi na leđima, kao neku vrstu ranca i u ponudi je stvarno veliki broj njih, i pored običnih pasa i mačaka imamo i zmajeve.

Mapa je sada sa brojnim novim lokacijama, kao što je gore spomenuto plutajuće ostrvo, polja kukuruza, ukleta kuća i još dosta toga. Što se tiče gejmpleja, pre igračima je nova stvar koju mogu konzumirati – Shadow stones. Ovo će igračima omogućiti da postanu nevidiljivi na nekoliko sekundi dok su stacionarni, ali tokom toge period neće moći da pucaju iz oružja, a dok se igrači kreću imaju znatno veću brzinu kretanja i skaču više, uz to dobijaju i sposobnost “ispaljivanja” u određenom smeru.

Dosta oružja je napustilo igru, poput impuls granate i daljinskih eksploziva, a oluja je postala brža i samim tim i smrtonosnija.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: