Epic pokrenuo konkurs u kojem traži od igrača da kreiraju novi mod

Epic Games je nedavno objavio kako donosi bitne izmene u načinu na koji će igrači moći da šalju svoje zanimljive kreacije koje su napravili u Fortnite Creative.

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Petak, 22.03.2019.

16:42

Epic pokrenuo konkurs u kojem traži od igrača da kreiraju novi mod

Izvor: RUR Esports

Sada će taj novi sistem staviti na ultimativni test zahvaljujući novoobjavljenom konkursu, koji traži od kreativnih igrača da naprave novi mod igranja koji će zaigrati milioni u Fortnite: Battle Royale.

Za kreiranje takvog moda igranja se može koristiti isključivo Fortnite: Creative i mora podržavati između 4 i 16 igrača u bilo kom formatu, poput klasičnog 8v8, pa čak i 15v1.

Dozvoljeno je da se radi o bilo kojoj vrsti i tipu igre s tim što mora trajati najviše 20 minuta i da poseduje prosta i jasna pravila.

Naravno, Epic pre svega želi novo i uzbudljivo iskustvo, pa zato i dozvoljava igračima da naprave šta god požele i to mogu poslati sa videom koji prikazuje sve čari napravljenog moda.

Epic će primati kreacije sve do 8. aprila, i ubrzo nakon toga će proglasiti pobednika, čiji će mod igranja biti dostupan svim igračima.

Ako imate dobru ideju, slobodno je realizujete i pošaljite kompaniji Epic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: