ESL i Oculus predstavili treću sezonu VR League

Esports segment svakoga dana postaje sve bogatiji kada je u pitanju ponuda video igara u kojima se igrači mogu takmičiti, a među njih spadaju i VR naslovi.

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Utorak, 05.03.2019.

17:05

ESL i Oculus predstavili treću sezonu VR League

Izvor: RUR Esports

VR liga zapravo nije nova stvar, već smo imali dve sezone, a sada su Oculus i ESL najavili treću sezonu po redu sa najvećim nagradnim fondom do sada.

VR League ima zakazan početak za 24. mart odakle će se svake nedelje takmičiti timovi iz Evrope i Severne Amerike sve do finala u kojem će se boriti za deo nagradnog fonda od čak 250,000 dolara.

Što se tiče igara, u odnosu na prethodnu sezonu i dalje imamo Echo Arena i Onward, dok su Sprint Vector i Unspoken sada zamenjene igrama Echo Combat i Space Junkies, što znači da će se timovi takmičiti u ukupno 4 naslova.

Nagradni fond nije mnogo veliki u odnosu na druge igre, ali je svakako impresivno videti koji je novac u pitanju za tek rastući esports segment, koji svakako ima potencijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: