Esports B92.net

Seul će biti domaćin 11. IeSF šampionata sveta

International Esports Federation (IeSF) je danas zvanično objavila koji grad će biti domaćin 11. po redu IeSF šampionata sveta.

Nikola Savić RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

IeSF svetski šampionat se ove godine opet vraća u Južnu Koreju, i to u samo srce ove poluostrvske države – u grad Seul.

Precizni datum održavanja još uvek nije otkriven, ali se zna da će biti u trećem kvartalu ove godine, dakle verovatno oktobar ili novembar 2019.

Naša reprezentacija upravo sa šampionata u Seulu ima najbolje utiske, jer IeSF 2015. održan u istom ovom gradu, i te godine smo bili najbolja reprezentacija sveta.

Ostalo

Vraća se legendarni WCG, Dota 2 je prva najavljena igra

Starije generacije među našim čitaocima se sasvim sigurno sećaju legendarnog takmičenja World Cyber Games (WCG), nešto što je u prvoj deceniji 21. veka predstavljalo praktično vrhunac tadašnjih esport takmičenja (iako ova kovanica još nije korišćena), i mesto gde je svaki kompetitivni gejmer nekada želo da se nađe.

Ostalo ponedeljak 25.02. 16:49 Komentara: 4

5 stvari koje Apex Legends radi bolje od Fortnite-a

Battle Royale manija ne posustaje i već godinama se smenjuju naslovi koji dominiraju ovom scenom, dok ostali sakupljaju mrvice. Ko će iz borbe izaći kao pobednik je teško reći jer uvek dolaze novi aduti koji donose nešto novo i bolje u odnosu na ostale konkurente.

Ostalo četvrtak 21.02. 16:04 Komentara: 12

Zvezda predstavila nove dresove

Umbro je prvi sportski brend koji će sponzorisati gejming u Srbiji, dok će nove dresove nositi igrači esports timova kluba Crvena zvezda – League of Legends, Fifa, Hearthstone i Fortnite.

Ostalo petak 1.02. 16:41 Komentara: 11
strana 1 od 3 idi na stranu