Esports B92.net

Preko 16,000 varalica banovano iz Apex Legends

Prošlo je tačno dve nedelje otkako se Apex Legends iznenada pojavio i kada je počeo da prikuplja ogroman broj igrača i beleži veliku gledanost na Twitchu.

Milan Janković RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Uz veliki broj igrača su došli i varalice, a Respawn Entertainment nije sedeo skrštenih ruku i čekao da oni naprave ozbiljan problem, već su započeli žustru borbu protiv njih od samog početka.

Tako je u prethodne dve nedelje iz igre banovano preko 16,000 varalica, što u suštini nije mnogo kada uzmemo u obzir da igra ima preko 30 miliona igrača, ali je svakako značajna borba protiv istih.

Respawn će uskoro verovatno i olakšati borbu protiv varalica tako što će olakšati prijavu od strane igrača, a oni koji već sada sumnjaju mogu prijaviti developeru putem ovog linka.

Ostalo

Vraća se legendarni WCG, Dota 2 je prva najavljena igra

Starije generacije među našim čitaocima se sasvim sigurno sećaju legendarnog takmičenja World Cyber Games (WCG), nešto što je u prvoj deceniji 21. veka predstavljalo praktično vrhunac tadašnjih esport takmičenja (iako ova kovanica još nije korišćena), i mesto gde je svaki kompetitivni gejmer nekada želo da se nađe.

Ostalo ponedeljak 25.02. 16:49 Komentara: 4

5 stvari koje Apex Legends radi bolje od Fortnite-a

Battle Royale manija ne posustaje i već godinama se smenjuju naslovi koji dominiraju ovom scenom, dok ostali sakupljaju mrvice. Ko će iz borbe izaći kao pobednik je teško reći jer uvek dolaze novi aduti koji donose nešto novo i bolje u odnosu na ostale konkurente.

Ostalo četvrtak 21.02. 16:04 Komentara: 12

Zvezda predstavila nove dresove

Umbro je prvi sportski brend koji će sponzorisati gejming u Srbiji, dok će nove dresove nositi igrači esports timova kluba Crvena zvezda – League of Legends, Fifa, Hearthstone i Fortnite.

Ostalo petak 1.02. 16:41 Komentara: 11
strana 1 od 3 idi na stranu