Esports B92.net

Marco Reus postaje ambasador brenda HyperX

Zvezvda svetskog fudbala i najbolji igrač Borsuije Dortmund, Mako Rojs, je još jedan sportista koji je postao ambasador poznatog brenda HyperX.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Potpisao je ugovor na dve godine i od sada će nositi HyperX opremu tokom svojih live streamova. Rojs je 2017. godine bio izglasan da se nađe na omotu FIFE17 i poznat je kao veliki fan video igara poput FIFE, COD-a i NBA2k-a.

On je sada drugi fudbaler, koji će predstavljati ovaj brend, nakon što je u oktobru 2018. godine Dele Ali, fudbaler Totenhema, takođe potpisao ugovor sa američkom kompanijom. Pored njih dvojice sa HyperXom takođe sarađuju poznati NBA igrači: Džoem Embid, Gordon Hejvord i Dearon Foks.

Nemački fudbaler je povodm ovoga izjavio: ”Gejming postaje veliki deo naših svakodnevnih života, od igranja igara na telefonu, do odmaranja posle treninga sa drugarima uz Fifu. Srećan sam što se pridružujem ovoj porodici.”

Ostalo

5 stvari koje Apex Legends radi bolje od Fortnite-a

Battle Royale manija ne posustaje i već godinama se smenjuju naslovi koji dominiraju ovom scenom, dok ostali sakupljaju mrvice. Ko će iz borbe izaći kao pobednik je teško reći jer uvek dolaze novi aduti koji donose nešto novo i bolje u odnosu na ostale konkurente.

Ostalo četvrtak 21.02. 16:04 Komentara: 9

Zvezda predstavila nove dresove

Umbro je prvi sportski brend koji će sponzorisati gejming u Srbiji, dok će nove dresove nositi igrači esports timova kluba Crvena zvezda – League of Legends, Fifa, Hearthstone i Fortnite.

Ostalo petak 1.02. 16:41 Komentara: 11

Kriminalci koriste Fortnite: Battle Royale za pranje novca

Zbog svoje popularnosti Fortnite: Battle Royale se našao u različitim formama u društvu zbog čega poprima ogromnu pažnju, i pozitivnu i negativnu. Tako imamo situaciju u kojoj je Fortnite tužen zbog plesova i navodne povrede autorskih prava, a sada je otkriveno i da se ovaj naslov koristi za pranje novca od strane kriminalaca.

Ostalo četvrtak 17.01. 16:53 Komentara: 0

Esport u kome je potrebna vrhunska kondicija

Kada danas pomislimo na esport i takmičenja u video-igrama, mahom pomislimo na naslove kao što su CS:GO, Dota 2, LoL, Overwatch… Ipak, tržište je prepuno takmičarskih igara koje imaju veliku igračku publiku, ali i veoma posvećene hardkor igrače, koji svoje veštine dovode do neverovatnih granica.

Ostalo ponedeljak 14.01. 16:38 Komentara: 1
strana 1 od 3 idi na stranu