Esports B92.net

Twitch organizuje Apex Legends turnir vredan 200 000 dolara

Apex Legends osvaja esport scenu brzinom svetlosti

nikola savić klan rur
Podeli

Izvor: RUR Esports

Tematski serijal takmičenja Twitch Reveals je veoma brzo našao mesto i za novi planetarni hit – Apex Legends, koji ne prestaje da domonira na Twitchu, sa redovnom publikom od preko 300 000 ljudi koja gleda najbolje strimere, i preko 10 miliona igrača za svega tri dana od izlaska.

Twitch organizuje Twitch Reveals za Apex Legends vredan 200 000 dolara, i naravno, učestvovaće brojni popularni strimeri koji trenutno igraju Apex, iz sledećih regiona: Severna Amerika, Evropa, Bliski Istok i Afrika, i održaćece tokom dva dana, 12. i 19. februara.

Igrači su podeljeni u odrede od po tri igrača (baš kao i u igri), i tabela će se praviti na osnovu njihovog uspeha u igranju tokom četiri sata trajanja turnira, baš kao što je to nedavno bilo za Hearthstone Arenu Twitch Rivals.

Svaki kill u partijama vredi 1 poen, a svaka pobeda u partiji vredi 5 poena, i šampion turnira je onaj odred koji na kraju “prozora” od 4 sata ima najviše poena.

Učestvuje 48 strimera, među kojima su i najveća imena kao što su DrDisrespect, Sacriel, TSM_Myth, DisguisedToast, RealKraftyy, shroud i drugi, a turnir ćete moći da pratite uživo na zvaničnom Twitch Rivals kanalu.

Ostalo

5 stvari koje Apex Legends radi bolje od Fortnite-a

Battle Royale manija ne posustaje i već godinama se smenjuju naslovi koji dominiraju ovom scenom, dok ostali sakupljaju mrvice. Ko će iz borbe izaći kao pobednik je teško reći jer uvek dolaze novi aduti koji donose nešto novo i bolje u odnosu na ostale konkurente.

Ostalo četvrtak 21.02. 16:04 Komentara: 8

Zvezda predstavila nove dresove

Umbro je prvi sportski brend koji će sponzorisati gejming u Srbiji, dok će nove dresove nositi igrači esports timova kluba Crvena zvezda – League of Legends, Fifa, Hearthstone i Fortnite.

Ostalo petak 1.02. 16:41 Komentara: 11

Kriminalci koriste Fortnite: Battle Royale za pranje novca

Zbog svoje popularnosti Fortnite: Battle Royale se našao u različitim formama u društvu zbog čega poprima ogromnu pažnju, i pozitivnu i negativnu. Tako imamo situaciju u kojoj je Fortnite tužen zbog plesova i navodne povrede autorskih prava, a sada je otkriveno i da se ovaj naslov koristi za pranje novca od strane kriminalaca.

Ostalo četvrtak 17.01. 16:53 Komentara: 0

Esport u kome je potrebna vrhunska kondicija

Kada danas pomislimo na esport i takmičenja u video-igrama, mahom pomislimo na naslove kao što su CS:GO, Dota 2, LoL, Overwatch… Ipak, tržište je prepuno takmičarskih igara koje imaju veliku igračku publiku, ali i veoma posvećene hardkor igrače, koji svoje veštine dovode do neverovatnih granica.

Ostalo ponedeljak 14.01. 16:38 Komentara: 1
strana 1 od 3 idi na stranu