Esports B92.net

Zvezda predstavila nove dresove

Umbro je prvi sportski brend koji će sponzorisati gejming u Srbiji, dok će nove dresove nositi igrači esports timova kluba Crvena zvezda – League of Legends, Fifa, Hearthstone i Fortnite.

Nikola Savić RUR
Podeli

Dresovi će od petka, 1. februara, ekskluzivno biti dostupni u Sport Vision onlajn šopu, dok će se od polovine februara naći i u esports odeljku Sport Vision prodavnica.

Za najvernije Zvezdine navijače je, pored dresova, u pripremi i nova kolekcija Umbro majica, koju će svi ljubitelji gejminga moći da pronađu u Sport Vision onlajn šopu, kao i u Sport Vision prodavnicama.

Kao ekskluzivni distributer i licencijer brenda Umbro na Balkanu, kompanija Sport Vision udružila je snage sa jednim od pionira gejminga na ovim prostorima kako bi postavila nove standarde i trendove u Srbiji i regionu. i planira da u daljem periodu nastavi sa ulaganjem u esport.

Izvor: RUR

Ostalo

Kriminalci koriste Fortnite: Battle Royale za pranje novca

Zbog svoje popularnosti Fortnite: Battle Royale se našao u različitim formama u društvu zbog čega poprima ogromnu pažnju, i pozitivnu i negativnu. Tako imamo situaciju u kojoj je Fortnite tužen zbog plesova i navodne povrede autorskih prava, a sada je otkriveno i da se ovaj naslov koristi za pranje novca od strane kriminalaca.

Ostalo četvrtak 17.01. 16:53 Komentara: 0

Esport u kome je potrebna vrhunska kondicija

Kada danas pomislimo na esport i takmičenja u video-igrama, mahom pomislimo na naslove kao što su CS:GO, Dota 2, LoL, Overwatch… Ipak, tržište je prepuno takmičarskih igara koje imaju veliku igračku publiku, ali i veoma posvećene hardkor igrače, koji svoje veštine dovode do neverovatnih granica.

Ostalo ponedeljak 14.01. 16:38 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu